El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Comprar Blue Therapy Uplift Day de Biotherm | Perfumería Júlia
Comprar Blue Therapy Uplift Day de Biotherm | Perfumería Júlia
Comprar Blue Therapy Uplift Day de Biotherm | Perfumería Júlia
Comprar Blue Therapy Uplift Day de Biotherm | Perfumería Júlia
Comprar Blue Therapy Uplift Day de Biotherm | Perfumería Júlia

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT DAY CREAM

50 ML 100 ml / 125.60€
62,80 €
62,80 € -0%
62,80 €
100 ml / 125.60€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,94€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day Cream. Crema facial antiedat reafirmant per al dia.

Crema rosada fresca i vellutada per a un efecte lífting immediat i una reparació visible dels signes de l'edat.

Sabies que amb l'edat, la pell perd col·lagen i fibres d'elastina, cosa que suposa una pèrdua de fermesa a la pell, contorns menys definits i arrugues? No et preocupis perquè Biotherm té la teva solució a mida.

Originària de les profunditats marines, per primera vegada Biotherm captura el poder tensor de l'alga vermella en una crema reafirmant amb una fresca textura vellutada rosada. Especialment pensada per a aquelles dones que volen lluir un aspecte més jove de manera natural per aconseguir una pell visiblement més jove i contorns redefinits. De forma immediata, aconsegueix una pell vellutada, hidratada i lluminosa amb un subtil toc rosat.

Tecnologia:

- LIFE PLANKTON™

- EL PODER TRESOR DE L'ALGA VERMELLA

- ALÀRIA ESCULENTA

Ritual:

Aplica la crema Blue Therapy Red Algae Uplift tant en rasta com al coll amb suaus moviments d'allisat. Fes lliscar suaument els rovells dels dits al llarg de la mandíbula fins al coll. Repeteix, cap amunt, des de les comissures dels llavis fins a la templa, i després des de l'entrecella cap a l'exterior. Prem amb tots els dits des del centre del rostre cap a l'exterior. Gràcies a aquests gestos milloressis la microcirculació per revelar un to uniforme i saludable.

Blue Therapy Uplift és la crema antiarrugues de Biotherm que va dirigida a aquelles dones que busquen un efecte lífting que remodeli els contorns de l'oval facial, aportant tonicitat, hidratació i lluminositat a tota la cara. Gràcies a Biotherm, que és una marca sostenible i experta en tractament, es desenvolupa la BLUE BEAUTY:

-Es transformen microorganismes aquàtics en ingredients d'altíssima eficàcia per a la pell a través de processos biotecnològics sostenibles i es complementen amb potents ingredients dermatològics. Gràcies a això s'aconsegueixen actius NATURALS, SOSTENIBLES, POTENTS, EFICAÇOS i ASSEGURANCES.

Sempre de la mà d'un fidel compromís actiu amb els oceans que desenvolupa la marca des del 2012. Per això s'utilitzen ingredients renovables i fórmules i packagings eco-dissenyats, sempre implementant accions de les ONG.

Quina és la fórmula d'aquesta crema antiarrugues?

Potenciada per la biociència, amb aquesta fórmula innovadora i natural podrem reparar els signes visibles de ledat per a una pell més ferma, lluminosa i radiant.

- 1% de Life PlanktonTM, l'ingredient regenerador únic de Biotherm

- Alga de la Joventut, que repara arrugues, taques i pèrdua de fermesa.

- Alga vermella, reafirmant que remodela l'oval facial enfortint les fibres de col·lagen i elastina, potenciant l'elasticitat i suavitzant les arrugues.

- Pèptids de col·lagen que estimulen la producció de col·lagen, augmentant l'elasticitat, reafirmant la pell i actuant sobre l'arruga profunda.

EAN13
3614271844804
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Lifting
Regeneració
Reparació
Principis Actius
Vitamina C
Vitamina E
Gènere
Dona

Aplicar al matí i al vespre del sèrum antiedat. Evitar el contorn dels ulls.

PAS 1

Amb els rovells dels dits, estengui la crema reafirmant cap amunt des de les comissures dels llavis fins a les comissures exteriors dels ulls.

PAS 2

Mou-te a poc a poc des de les celles fins a la part superior del front, acabant delicadament al coll.

PAS 3

Premeu i doblegueu els dits des del centre de la cara cap a fora, des de la mandíbula fins al front, com ones.

La fórmula Blue Therapy Red Algae Uplift està enriquida amb extracte d'Alga de la Joventut ™ (extracte d'Alaria Esculenta), L. Ochroleuca, algues marines reafirmants (carragenà) i cafeïna.

Innovadora tecnologia:

LIFE PLANKTON™: poder regenerant i enfortidor.

ALGA VERMELLA: Poder tensor i contorns definits.

VITAMINES E I C: Gran poder antioxidant i antienvelliment.

AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, RHAMNOSE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, ALGAE EXTRACT, TIN OXIDE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CAFFEINE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, SODIUM CHLORIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL,TAURATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, CARRAGEENAN, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77163, CI 77491, CI 77891, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM. F.I.L. C213367/1

1 Comment
No customer reviews for the moment.