Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

BEDTIME BEAUTY BOOST 50ML

Tamaños
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 199.98€
99,99 €
Reviews
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,50€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Esta crema noctura de textura ligera pero rica en nutrientes celulares esenciales, además de hidratar, aclarar y anti-envejecimiento activos, está diseñada para ayudar a estimular el proceso de regeneración natural de la piel, eliminar la apariencia de arrugas, reducir las manchas de la edad y dar a la piel un brillo natural radiante y juvenil. 

Esta lujosa crema nocturna multivitamínica está repleta de ingredientes antienvejecimiento patentados, nutrientes y extractos florales para proporcionar a tu piel un impulso de salud y belleza durante la noche. Ayuda a prevenir los signos del envejecimiento prematuro y dar una tez matutina más suave y saludable.

Va bien con
1  Comenta
Encara no hi ha ressenyes de clients.