Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

TARGETED SPOT TREATMENT 15ML

Tamaños
Color:
15 ML
Sin existencias
100 ml / 109.33€
16,40 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,25€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Aquest gel invisible de màxima força treballa hores extres per millorar l'aspecte de la pell propensa a les imperfeccions, en alliberar els porus i absorbir l'excés de greix, sense ressecar.

Aplicar sobre l' àrea afectada d' una a tres vegades per dia.

ÀCIDS LÀCTICS & SUCCÍNICS: Minimitzen els bacteris que causen taques. Aquests àcids grassos ajuden a millorar l'aspecte de la pell propensa a les imperfeccions, en treballar juntament amb l'àcid salicílic per fomentar els bacteris bons necessaris per a un microbioma de la pell més saludable. També proporcionen una exfoliació suau, però efectiva per a una pell més llisa i uniforme

CITRULINA: Resol la irritació de la pell Descoberta per primera vegada a la síndria, aquest alfa-aminoàcid calma visiblement la pell per a una tessitura més clara i més parella. Nutritiva i relaxant, és una forma ideal de contrarestar els efectes d'eixida dels ingredients per alleujar les imperfeccions.

OLI D' ARBRE DE TE: Neteja, aclareix i calma. Aquest poderós oli essencial treballa per calmar visiblement la pell. S' absorbeix ràpidament, presenta una aroma lleugera i refrescant similar a l' eucaliptus i s' ha utilitzat durant segles en la medicina tradicional australiana.

Va bien con