Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Crayon Contour des Lèvres Llapis de llavis
Gucci Crayon Contour des Lèvres Llapis de llavis
Gucci Crayon Contour des Lèvres Llapis de llavis

Gucci Crayon Contour des Lèvres Llapis de llavis

Lip Liner 001 NUDE RG
-20% T'ESTALVIES -7,01 €
35,06 € 28,05 €
28,05 € -20%
28,05 €
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Beauty Crayon Contour des Lèvres és un llapis delineador de llavis cremós que realça de forma natural el volum dels llavis, oferint un color intens i vibrant a l'instant, tant si es fa servir sol o com a base per a un maquillatge de llavis per a un veritable efecte durador. 

Fórmula i aplicació

Creant un acabat a prova de taques, el llapis delineador de llavis està enriquit amb ingredients súper emol·lients per garantir una textura cremosa que llisca fàcilment sobre els llavis.

Amb una fórmula suau i difuminable, aquest llapis de Gucci per al contorn de llavis llisca pels llavis amb facilitat, gràcies a la seva combinació de mantega de karité i olis de jojoba i canola, per aconseguir un acabat de màxima precisió.

Disponible en sis tons essencials, aquest llapis és l'eina perfecta per emplenar i definir la forma dels llavis per a un look que dura tot el dia. 

Disseny i gamma

Disponible en sis afavoridors tons, que van des del beix fins al marró neutre i el vermell, Crayón Contour des Lèvres es presenta en un elegant tub blanc amb un tap daurat, acompanyat del color del delineador de llavis, i adornat amb el distintiu logo de Gucci en daurat.

EAN13
3616301781424
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Crema
Principis Actius
Mantega de Karité
Acabat
Natural
Volum
Tonalitat
Intensa

CONSELLS D'APLICACIÓ:

Segueix i traça el contorn dels llavis amb aquest llapis delineador de llavis abans d'aplicar el labial.

Hydrogenated Jojoba Oil, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Canoil Oil/Huile de colza, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Candelilla Cera/ Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de candelilla, Glyceryl Caprylate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Alpha-Isomethyl Ionone, [May Contain/Peut Contenir +/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 (CI 15850), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 (CI 42090)