Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ARMANI CODE EAU DE TOILETTE VAPORITZADOR

Sizes
Color:
200 ML
Disponible
100 ml / 41.48€
82,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

El perfum masculí que és el codi de la seducció de Giorgio Armani. Un eau de toilette oriental afustat amb notes de flor d'olivera, fusta de gaiac i fava tonka. Un flascó inspirat l'smoking blau nit que va lluir Denzel Washington en rebre l'oscar. Aquesta és la fragància per als seductors, per als homes elegants, misteriosos i sofisticats.

Una sofisticada fragància de seducció per a un home fascinant que encarna l'extrema elegància i el carisma. Un perfum fresc, oriental i especiat: el codi absolut de seducció. La fragància es desenvolupa de mica en mica, proporcionant a cada home una expressió diferent de seducció i magnetisme.

EAN13
8431240392181
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Oriental
Gènere
Home
Format
Esprai
Concentración
Eau de Toilette

Perfumar les zones de més pols del cos, com l'interior dels canells i/o la zona de darrere del lòbul de les orelles, per a més durada de la fragància.

Notes de Sortida: Cedre i Bergamota.

Notes de Cor: Flor d'olivera.

Notes de Fons: Haba Tonka, Fusta de Gaiac i Ambre gris.

Va bien con