Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Base de maquillatge Anti-blemish Solutions Makeup

Color:
004 Vanilla
Disponible
35,90 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,54€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Clinique Base de maquillatge Anti-blemish Solutions Makeup, maquillatge per a pells amb grans.

La base de maquillatge Anti-blemish de Clinique amb una fórmula millorada sense olis i amb una durada de 8 hores, enriquida amb ingredients que facilien una cobertura mat impecable que controla el greix i la brillantor mentre tracten els grans i restauren la pell per prevenir futurs brots.

Disponible en una varietat de tons perquè trobis el teu.

Què fa:

• La base de maquillatge sense olis amb 0,5% d'àcid salicílic de grau USP ajuda a desobstruir visiblement els porus, eliminar les imperfeccions i prevenir brots futurs.

• En 10 dies, la pell nua es veu amb menys porus obstruïts.*

• Fórmula lleugera que difumina els porus i matifica instantàniament. Cobreix les imperfeccions amb una cobertura moderada i un acabat mat natural.

• Controla el greix i les brillantors durant tot el dia.

• El ferment de Lactobacillus i els ingredients calmants per a la pell, com ara l'extracte d'algues vermelles, la regalèssia i la cafeïna, ajuden a reduir visiblement l'envermelliment.

Ingredients clau:

Hamamelis, extracte de Laminaria Saccharina i Zinc PCA que controlen i redueixen la producció de greix

La regalèssia calma la pell, mentre que els prebiòtics equilibren la salut de la pell i el microbioma natural.

Àcid salicílic al 0,5% de grau USP, que desobstrueix els porus dels bacteris que causen els grans i exfolia les cèl·lules mortes de la pell.

Dades de la fórmula:

24 hores de durada

Color que roman intacte

Els porus es minimitzen

No s'acumula

No es quarta

No s'esquerda

No es transfereix

Resistent a l'aigua

Resistent a la suor i la humitat

Sense olis

No comedogènic

Sense perfum

EAN13
20714394776
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Acnéica
Greixosa
Mixta
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Salicilic
Acabat
Mat
Natural
Cobertura
Mitja

Per obtenir millors resultats, esteneu-lo sobre la pell neta i hidratada.

Agita bé l'ampolla. Dosifica unes gotes de base al dors de la mà neta.

Amb una brotxa per a base o amb els rovells dels dits nets, estén el maquillatge sobre la pell, començant des del centre del rostre i difuminant cap a la línia del cabell i la mandíbula.

water\aqua\eau, methyl trimethicone, nylon-12, butylene glycol, alcohol denat., peg-10 dimethicone, dimethicone, silica, trimethylsiloxysilicate, hamamelis virginiana (witch hazel) water, trehalose, calcium stearate, salicylic acid, zinc pca, algae extract, lactobacillus ferment, laminaria saccharina extract, glycyrrhetinic acid, glycerin, caffeine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, methicone, lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, isohexadecane, 10-hydroxydecanoic acid, dimethicone/peg-10/15 crosspolymer, sodium chloride, dipropylene glycol, tromethamine, lecithin, sorbitan sesquioleate, propylene carbonate, disteardimonium hectorite, tocopherol, sodium citrate, disodium edta, phenoxyethanol, benzoic acid, potassium sorbate, [+/- mica, titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77499)]

Va bien con