Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LE JARDIN DE MONSIEUR LI EAU DE TOILETTE

Sizes
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 131.90€
65,95 €
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 75.95€
75,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Hermès El Jardí de Monsieur Li, Eau de Toilette.

LA CREACIÓ

L'Eau de toilette El Jardin de Monsieur Li evoca un jardí xinès meitat real, meitat imaginari. Un lloc consagrat a la meditació, on l'ociositat i la reflexió es confonen.

El perfumista Jean-Claude Ellena explica la història d'un perfum ple de flors i aigua, arbres i roques.

LES NOTES OLFATIVES

L'Eau de toilette Le Jardin de Monsieur Li, floral i vegetal, juxtaposa en un acord harmoniós un delicat gessamí sambac, un kumquat acidulat i una bergamota explosiva.

L'OBJECTE

El flascó, dissenyat per Fred Rawyler, s'inspira en les línies dels fars dels cotxes d'abans.

El vidre del flascó cobra vida gràcies a un delicat degradat groc, una picada d'ullet al color imperial segons la tradició xinesa.

Un riu de tinta amb mil matisos d'antracita obra de l'artista Li Xin adorna l'estoig.

LA COL·LECCIÓ DELS PARFUMS-JARDINS

La col·lecció dels Parfums-Jardins constitueix el punt de trobada entre l'essència d'un lloc, la font d'inspiració del perfumista i el tema que escull la maison Hermès cada any per il·lustrar-ne la creació.

Un recorregut olfactiu que convida a gaudir de cada moment compartit ia perseguir el desig de frescor, somiar i evadir-se.

«Me'n vaig recordar de l'olor dels estanys, de l'olor de gessamí, de pedra mullada, prunera, kumquat i bambú gegant. Tot era allà, fins i tot tenia les carpes a la seva bassa, esperant tranquil·lament a convertir-se en centenàries.» Jean-Claude Ellena

Le Jardin de Monsieur Li és el relat d'un jardí xinès entre allò real i allò imaginari. Un lloc de meditació on deambular i pensar s'agermanen, on cada pas allibera la imaginació.

EAN13
3346132600044
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó
Concentración
Eau de Toilette

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Gessamí sambac, Kumquat, Bergamota

Aquesta llista pot canviar amb el temps.

Consulteu la llista d'ingredients més actualitzada a l'envàs del producte.

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, BHT, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate.

% alcool : 79% vol.

Va bien con