Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LIGHT BLUE EAU DE PARFUM INTENSE

Sizes
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 107.90€
53,95 €
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 71.95€
71,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,08€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

El perfum de Light Blue Eau de Parfum Intense de Dolce&Gabbana és una fragància enèrgica i sensual que realça l'essència mediterrània. Les seves notes olfactives capturen l'acidesa de la llimona de Sicília, la frescor fruitera de la poma Granny Smith i una estela aromàtica de sensualitat amb mescs i fustes ambarines. Una aura fresca i seductora.

Què és el que diferencia el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense

Light Blue Eau de Parfum Intense de Dolce&Gabbana es distingeix pel seu caràcter intens i captivador. Aquesta fragància realça l?essència mediterrània amb una combinació única de vitalitat i sensualitat irresistible. El seu equilibri distintiu entre notes vibrants i càlides crea una aura fresca i seductora que el diferencia d'altres perfums.

Light Blue Eau de Parfum Intense destaca per la seva combinació distintiva de notes olfactives i la seva intensitat.

Per a qui està pensat el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense descriu una dona atractiva i seductora amant del mar. Una fragància amb tocs sensuals i molt femenins ideal pels calorosos dies de l'estiu.

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense està; pensat per a una dona segura, enèrgica i seductora. La dona que porta aquest perfum de D&G és vibrant i sofisticada, amb una personalitat magnètica i una confiança captivadora.

Per què comprar el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense?

Aroma sensual i de caràcter femení

Light Blue Eau de Parfum Intense presenta una combinació única de notes olfactives que capturen l'essència mediterrània amb la seva acidesa cítrica, frescor afruitat i calidesa fusta. L'aroma resultant és enèrgica, sensual i fascinant, deixant una impressió duradora i captivadora.

Perfum de qualitat i elegant

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense és creat per Dolce&Gabbana, una reconeguda marca de moda i perfumeria d'alta qualitat. La seva dedicació a l'excel·lència i selecció acurada d'ingredients premium asseguren una experiència olfactiva de primer nivell.

Disseny sofisticat

El flascó captura a la perfecció l'essència de la fragància. El vidre esmerilat realça el to "Light Blue" del Mediterrani, evocant la seva frescor i serenitat. Amb línies refinades i un elegant tap blau intens i encant a aquesta experiència sensorial.

EAN13
3423473032793
Quantitat
25 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Marina
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó
Concentración
Eau de Parfum

Vaporitzar la fragància sobre el pols i el coll.

Notes de sortida: Limón, Poma Granny Smith.

Notes de cor: Calèndula i Gessamí en plena flor

Notes de fons: Mesc i fusta ambarina

Va bien con