Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

L'EAU D'ISSEY IGO EDT V.

Sizes
Color:
20 ML
Sin existencias
100 ml / 113.50€
22,70 €
Color:
80 ML
Disponible
100 ml / 122.49€
97,99 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

IGO és una fragància dos en un amb un format de viatge que l'encoratja a aventurar-se i descobrir la seva icònica fragància.

Tot i que aparentment simple, la innovació d'IGO no té precedents en perfumeria.

S'han necessitat quatre anys de recerca i ajustament per llançar aquest nou format, tot i que sempre s'ha desitjat mantenir l'essència.

El seu disseny explica la història de l'Eau d'Issey: una ampolla que transcendeix el temps i la moda. Durant una nit a París, Issey Miyake veu la lluna brillant sobre la Torre Eiffel.

I així, va néixer un con, una esfera i un disseny estès. Una ampolla que s?estira cap al cel, coronada amb una pilota que sembla estar suspesa.

Una barreja de formes simples i subtils.

L'EAU D'ISSEY IGO d'Issey Miyake és un Eau de Toilette femení pertanyent a la família olfactiva Aquàtica Floral. És la mítica i atemporal fragància Eau d’Issey amb un format nou i innovador.

EAN13
3423478972551
Quantitat
20 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Concentración
Eau de Toilette

Per prolongar l'aroma durant més temps, aplica la teva fragància a l'interior dels canells i darrere el lòbul de les orelles. Aquestes zones de pols tenen una temperatura superior a la resta del cos, i això ajudarà a fer que la fragància s'evapori més lentament.

Aplicar perfum directament sobre la roba, pot tacar, fer malbé i alterar el teixit.

Per prolongar l'estela de la fragància, recomanem utilitzar els productes de la gamma com ara gels de dutxa, locions corporals o desodorants.

Família olfactiva: Floral Aquàtica.

Notes de sortida: Violeta persa, aigua de roses, meló, fresia, flor de lotus i calone.

Notes de cor: Clavell, assutzena, peònia d'aigua i lliri de les valls.

Notes de fons: Fustes exòtiques, nards, ambre, sàndal, mesc i cedre.

Va bien con