Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ABSOLU ROUGE MATTE

Color:
MATTE 271
Disponible
34,40 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,52€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

L'Absolu Rouge 184 MagiqueOmple profundament, suavitza i hidrata els llavis. Els llavis se senten agradables i suaus durant hores.

Ajuda a protegir-los de les agressions ambientals. L'estoig elegant presenta un innovador sistema luxes d'obertura click.

El que marca la diferència d'aquesta barra de llavis és que està enriquit amb l'exclusiva molècula Pro-Xylane#, amb aquesta barra de llavis mimosa aconsegueix uns llavis visiblement més carnosos i suaus.

EAN13
3614271693372
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Suavitat
Durada
Llarga Durada

Pas 1: Per a una cobertura completa en una sola passada, utilitzeu la punta alta de la bala de pètals per delinear l'arc de cupid.

Pas 2: Comença pel centre del llavi i avança cap a l'exterior: els seus intensos pigments purs vestiran els teus llavis.

Va bien con