Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ROUGE PC THE SLIM

Color:
Nº9 Red Enimga
Disponible
35,30 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,53€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

La seva fórmula és suau i cremosa a més de summament lleugera i flexible, no deixa sensació de pesadesa als llavis. Rouge Pur Couture The Slim, reinventa el vermell de llavis i es desfà de la seva manera habitual per crear una barra quadrada i ultra fina que permet una aplicació precisa per accentuar la corba dels llavis. Clàssica, amb estil i divertida alhora, es presenta en un estoig negre i daurat metal·litzat que atraurà totes les mirades.

Rouge pur Couture The Slim, la primera gamma la primera gamma de labials concebuda per Tom Pecheux - Director Internacional de Bellesa- vesteix els llavis amb un acabat de cuir mat d'alta costura, molt còmode i fàcil de portar. El 2018, la marca porta encara més enllà els límits del maquillatge amb un nou vermell de llavis mat que no tem diferenciar-se de la resta.

EAN13
3614272139909
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Crema
Acabat
Mat

Aplicar la barra de llavis directament o amb un pinzell per a una aplicació més acurada.

AQUA / WATER ● DIMETHICONE ● ISODODECANE ●BUTYLENE GLYCOL ● SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ● ALCOHOL ●ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER ●CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE ●TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE ●DISTEARDIMONIUM HECTORITE

Va bien con