Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

MASCARA VOLUME EFFECT FAUX CILS THE CURLER

Color:
01 BLACK REBELL
Disponible
32,90 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils The Curler. Màscara efecte pestanyes corbades. Volum bonic i definit.

La nova màscara de YSL amb el raspall 2 en 1 ofereix unes corbes impressionants i un volum bonic i definit.

CORBA: El raspall rodó de fibra negra per corbar les pestanyes.

DEFINE: El raspall rosa d'elastòmer per elevar i definir les pestanyes a l'instant.

Aconsegueix un nou look característic amb pestanyes corbades.

Una màscara que combina la tecnologia del raspall amb una fórmula d'arrissat per aconseguir unes pestanyes elevades, amb volum i amb un efecte corbat impressionant.

Les pestanyes semblen més llargues - El 91% està d'acord

Les pestanyes es veuen definides 83 %*

Les pestanyes es veuen corbades 82 %*

EAN13
3614272039209
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Nutrició
Suavitat
Acabat
Volum

1. El costat negre del raspall carrega les pestanyes de pigment i aporta volum. Aplica el producte de l'arrel a les puntes amb ajuda de la part còncava del raspall, fent moviments en ziga-zaga.

2. Amb la part rosa del raspall, corba les pestanyes i maximitza la seva definició. Realitza un suau moviment ascendent de l'arrel a les puntes i pressiona lleugerament la punta de les pestanyes per marcar la curvatura.

AQUA / WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL GUM, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, LAURETH-21, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, JUGLANS REGIA LEAF EXTRACT / WALNUT LEAF EXTRACT, [+/- MAY CONTAIN CI 77491, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE

Llévalos todos juntos y aprovecha el mejor precio
76,26 €
T'ESTALVIES -7,63 €
Va bien con