Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

EXPLORER ULTRA BLUE EAU DE PARFUM

Sizes
Color:
60 ML
Disponible
100 ml / 64.92€
38,95 €
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 41.95€
41,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,63€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Montblanc Explorer Ultra Blue és un aroma original que desperta el desig de descobrir la paleta de blaus de la Naturalesa: cel, mars i muntanyes cobertes de gel.

Un aroma cítric marí afustat amb lluminoses notes de sortida de bergamota italiana i cítrics de la millor qualitat.

L'acord marí és el cor palpitant de la fragància. La profunditat aquàtica i blau que s'obté de la fusió de notes cítriques amb notes marines i aèries que evoca la frescor dels paisatges alpins.

Les notes de fons defineixen l'estructura d'Explorer Ultra Blue: un singular patxuli de la millor qualitat en exclusiva Montblanc es combina amb fustes refinades per crear un fons terrós i ric amb facetes de cuir.

Segell d'excel·lència en disseny i qualitat, la gruixuda base de vidre del flascó revela l'emblemàtica estrella Montblanc, representant les sis vessants glacials de el pic nevat de la muntanya epònima.

Ensamblada a mà a la Pelleteria de la Maison a Florència, la funda protectora d'imitació de cuir porta imprès l'elegant motiu Saffiano Ultra Blue i està decorada amb l'emblema Montblanc manufacturat a la fàbrica que la Maison té a Hamburg.

EAN13
3386460121514
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Cítrica
Enfustada
Marina
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó
Concentración
Eau de Parfum

Vaporitzar a les zones de pols de cos per una intensitat més perdurable.

Notes Olfactives:

Notes de Sortida: Bergamota, Llimona, Pebre rosa en gra

Notes de Cor: D'acord marí, fulles de violeta, ambrofix

Notes de Fons: Patchouli, Concorde de Cuir, Fava Tonka

Va bien con