Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Color:
02 Brun
Disponible
25,10 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Crushliner Waterproof d'Yves Saint Laurent és un delineador d'ulls de color intens i llarga durada.

Aquest eyeliner de YSL Beauty conté fotopigments naturals de llarga durada que potencien i intensifiquen la mirada. L'extracte de magrana extret dels Jardins d'Ourika aconsegueix una textura suau i cremosa que facilita l'esllavissada.

Yves Saint Laurent Crushliner Waterproof ofereix colors intensos d'alta definició, fàcil d'aplicar gràcies a la mina extraïble precisa, fina i nítida que ajuda a crear un gràfic més gruixut per a una mirada més direccional; o difuminar i barrejar per a un efecte més misteriós.

EAN13
3614273475112
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Crema
Durada
Llarga Durada
Waterproof
Tonalitat
Intensa

Per sublimar l'efecte fumat, llença lleugerament de la parpella inferior i llisca el llapis al llarg de la línia interna de la parpella. Per definir la línia de la parpella superior, mantingues el traç el més enganxat possible arran de les pestanyes. Estén el traç fins a sobrepassar lleugerament l'angle extern de l'ull per allargar el contorn.

G768783 : CI 77499 / IRON OXIDES ● TRIMETHYLSILOXYSILICATE ● SYNTHETIC WAX ● HYDROGENATED POLYISOBUTENE ● HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN) ● HYDROGENATED POLYDECENE ● MICA ● SILICA SILYLATE ● POLYBUTENE ● CI 77266 [NANO] / BLACK 2 ● ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER ● COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA ● CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ● PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ● PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT ●

Llévalos todos juntos y aprovecha el mejor precio
125,98 €
T'ESTALVIES -5,67 €
Va bien con