Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Calvin Klein Defy Eau de Toilette

Sizes
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 95.90€
47,95 €
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 42.95€
42,95 €
Color:
200 ML
Sin existencias
100 ml / 23.98€
47,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Fresca. Masculina. Addictiva. Calvin Klein Defy és un contrast atrevit de frescor vigoritzant i poderoses fustes: 1 eau de toilette per a l'home que supera les fronteres mentre explora la seva autèntica veritat i els obstacles que això suposa. Aquest perfum de Calvin Klein té com a sortida una fusió addictiva cítrica gràcies a la espurnejant Bergamota i la fresca absolut de lavanda. Un terrós oli de vetiver, recol·lectat responsablement a Haití, és el cor de la fragància, connectant aquests vibrants elements amb una rica i seductora base de notes d'ambre. Contingut en un modern flascó que reflecteix els icònics codis de Calvin Klein - jeans texans i minimalisme infós amb un toc sensual. Aquesta fragància té un tap mat, corbat, contrastant amb el flascó afilat i corbat a la vegada, representant la dualitat de la vulnerabilitat i el coratge que suposa el camí de l'desafiament. Atreveix-te a desafiar.

El Eau de Toilette Calvin Klein Defy és un perfum de Calvin Klein que enlluerna a un atrevit contrast de vigoritzant frescor i poderoses fustes. Aquest perfum de Calvin Klein té com a sortida una fusió addictiva cítrica gràcies a la espurnejant Bergamota i la fresca absolut de lavanda. Un terrós oli de vetiver, recol·lectat responsablement a Haití, és el cor de la fragància, connectant aquests vibrants elements amb una rica i seductora base de notes d'ambre. Un perfum fresc, masculí i addictiu.

Un perfum afustat fresc de Calvin Klein en el qual la vigoritzant Bergamota es fusiona amb un fresc absolut de lavanda i un terrós oli de vetiver d'Haití. Ric i dens Ambre com a base que crea una textura profunda per a aquest eau de toilette per a home ple de contrastos. El eau de toilette per als homes que desafien les convencions i van més enllà dels seus límits.

Flascó modern que reflecteix els icònics codis de Calvin Klein, blau denim i un minimalisme infós amb un toc sensual. Una interpretació impactant i plena de contrastos. 

Un perfum de CK que celebra l'autenticitat i els contrastos. Aplica aquest eau de toilette en els punts de pols al pit, bíceps, coll i darrere de les orelles per infundirte en una autèntica experiència CK que durarà tot el dia. 

Notes de sortida: Oli de Bergamota

Notes de cor: Absolut de Lavanda

Notes de fons: Oli de Vetiver 

Va bien con