Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

DOUBLE WEAR SHEER MATTE FDT

Color:
5W1
Disponible
45,60 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,68€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

BASE DE MAQUILLATGE NATURAL DOUBLE WEAR SHEER MATTE LONG WEAR 30ML ESTEE LAUDER

Maquillatge de base amb cobertura de lleugera a mitjana modulable durant 12 hores. Univers Double Wear. Double Wear Sheer, maquillatge de base amb un acabat mat natural, transpirable i lleuger, 12 hores de durada. Deixa una pell perfecta amb un acabat mat fresc i natural. No conté olis i controla brillantors. Unifica el to de la pell. Comoditat lleugera. La fórmula fluida s'ajusta a la pell per a una sensació amb prou feines perceptible.

Color fidel durant 12 hores. Aporta hidratació i suavitat. Resistent a la humitat i la suor. Amb protecció UV SPF 20, a més a més d'una potent protecció durant tot el dia contra els danys causats pels agressors ambientals, la contaminació i la llum blava.

Troba el teu to perfecte: Tria el nivell d'intensitat de la teva pell (de clar a fosc) i el subto (fred, neutre o càlid).

Com trobar el teu subto:

"El subto és l'aspecte i el comportament de la teva pell al descobert."

Fred: to rosat

Neutre: To de pell ni rosat ni daurat.

Càlid: to daurat. 

EAN13
887167545939
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Brillantors
Anti Pol.lució
Hidratació
Protecció
Protecció Llum Blava
Suavitat
Uniformitat
Protecció solar
SPF 20
Textura
Fluida
Acabat
Mat
Natural
Durada
Llarga Durada

Fàcil d´aplicar. Agitar bé el flascó. Aplica una quantitat de la mida d'una moneda als dits i fa massatge sobre la pell. Augmenta la quantitat fins a aconseguir la cobertura i els aspectes desitjats. Repeteix l'operació per a més cobertura. 

Va bien con