Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

VERY GOOD GIRL GLAM EAU DE PARFUM VAPORITZADOR

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 156.50€
46,95 €
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 137.90€
68,95 €
Color:
80 ML
Sin existencias
100 ml / 109.94€
87,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Very Good Girl Glam Perfum per a Dona Eau de Parfum

Lleguen les noves Good Girls: fortes, atrevides i fabuloses. Good Girl torna a trepitjar fort, compartint ara el seu poder amb un nou conjunt de dones imparables. Totes les Good Girls d'avui dia expressen alguna faceta diferent de la fragància: divertida i subtil, forta i femenina, alegre i misteriosa.

El nou Very Good Girl Glam Parfum és una oda al poder de la feminitat i la diversitat, una fragància audaç i brillantment atrevida. Very Good Girl Glam Parfum neix per unir-se a aquest tribut a les dones, que juntes irradien Alegria de Viure i que pujades a un stiletto se senten més segures i glamuroses que mai, sense por de reivindicar els que són.

Very Good Girl Glam Parfum ofereix una intensa nota superior a cirera en un brillant flascó en forma de sabata de taló de color vermell cirera intens xopat en una enlluernadora i glamurosa cascada de brillantors. L'aigua de roses amplifica la nota central de la fragància elevant-la de eau de parfum a perfum intens, mentre que el final a vetiver i vainilla Bourbon, obtinguts de forma sostenible, intensifica la seva profunditat i contrast.

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Floral Fusta Oriental

Notes de sortida: Cirera negra i ametlla amarga

Notes de cor: Rosa i lliri

Notes de fons: Vainilla Bourbon i vetiver

Va bien con