Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LIBRE LE PARFUM VAPORIZADOR

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 206.00€
61,80 €
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 179.98€
89,99 €
Color:
90 ML
Disponible
100 ml / 97.72€
87,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

LLIURE LE PARFUM escriu un nou capítol de la llibertat a YSL. Una nova versió més ardent i picant que l'icònic Lliure Eau de Parfum.

La dona LLIURE LE PARFUM trenca amb les normes i convencionalismes socials, sap dir “no”, mostrant una absoluta confiança en si mateixa. Una dona que no s?amaga i que és capaç de viure les emocions fins al?extrem.

FRASC:

LLIURE LE PARFUM representa els codis icònics d'alta costura dels accessoris de moda Saint Laurent:

• TAP ASSIMÈTRIC: Un homenatge al tall asimètric dels vestits de Saint Laurent que representa la modernitat més transgressora.

• CADENA DAURADA: Un homenatge a les icòniques cadenes de les bosses de Saint Laurent que envolta el coll del flascó.

• LOGO CASSANDRA: L'emblema amb les tres lletres entrellaçades en daurat, doblegat i incrustat al flascó com si fos una joia.

Aplicar unes gotes de la fragància darrere de les orelles, al coll i als canells per fer que l'olor perduri més en el temps.

INGREDIENTS:

L'icònic LLIURE, creat per Anne Filipo i Carlos Benaim, es reinterpreta en una versió més picant i calenta. LLIURE LE PARFUM és un homenatge a les “FLEURS DE FEU” de Monsieur Saint Laurent, un suc incandescent que representa a la perfecció una llibertat absoluta i una feminitat extremadament sensual.

L'estructura de LLIURE LE PARFUM manté la tensió olfactiva tan característica del patrimoni i les fragàncies de Yves Saint Laurent, caracteritzades pels seus ingredients nobles:

FLOR DE LAVANDA DE FRANÇA, característica de les fragàncies fougere masculines.

Un cor ultra-femení d'ABSOLUT DE FLOR DE TARONJA DEL MARROC.

Notes especiades i picants d'acord de safrà, que aporten calidesa a la fragància.

Va bien con