Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ARMANI CODE LE PARFUM VAPORITZADOR

Sizes
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 101.90€
50,95 €
Color:
75 ML
Disponible
100 ml / 81.27€
60,95 €
Color:
125 ML
Disponible
100 ml / 60.76€
75,95 €
Color:
150 ML RECARGA
Disponible
100 ml / 57.30€
85,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,29€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

ARMANI CODE PARFUM és una reinterpretació de la icònica fragància ARMANI CODE, molt més intensa, però mantenint el seu distintiu olfactiu. Una fragància que captura l'essència d'un home que no s'atura davant de res.

Una nova fragància, creada des de zero pel perfumista original Antoine Maisondieu, que aposta per la senzillesa extrema i un missatge més directe.

La fragància posseeix molt moviment gràcies a les seves vibrants notes cítriques de sortida amb tocs de Vert de Bergamote i Cor de Bergamota, tots dos de la regió de Calàbria (Itàlia). Per realçar l'efecte d'ARMANI CODE LE PARFUM, la fragància compta amb un cor de Salvia, obtinguda de la Provença, al sud de França.

El sofisticat cor de la fragància s'encén amb la fusió de les notes d'Iris del Marroc, que aporten una sensibilitat renovada. I inspirant-se en l'herència de la fragància original, les notes de fons es caracteritzen pel poderós Absolut de Haba Tonka del Brasil al costat del cor de fusta de cedre de Virgínia, Estats Units.

ARMANI CODE es reinterpreta i convida l'home a connectar-se. L?home d?avui té un enfocament innovador i no es regeix pels codis del passat; viu a present sense deixar de tenir una perspectiva general sobre el futur. Lluita per allò que creu just, però té la humilitat necessària i una ment oberta a noves idees.

El nou flascó d'ARMANI CODE PARFUM té un toc de luxe modern i masculí que ha estat concebut com un objecte de desig i durador. Dissenyat en un elegant color negre, el vidre del flascó llueix la innovadora forma quadrada arrodonida amb una delicada base degradada. El tap amb el monograma de Giorgio Armani d´ARMANI CODE PARFUM es tanca amb un imant per intensificar l´experiència sensorial.

Aquest nou pot és recarregable i s'ha dissenyat per durar. Recarregar un flascó de 75 ml d'ARMANI CODE PARFUM representa una reducció clara en l'ús de materials: un 38 % menys de vidre i un 67 % menys de metall*. La característica recarregable del flascó d'ARMANI CODE PARFUM demostra el clar compromís de la marca pel futur i s'ha dissenyat per a un home que té un sentit de la responsabilitat i respecte pel planeta on viu.

*En comparació amb tres flascons de 75 ml d'ARMANI CODE PARFUM.

EAN13
3614273604932
Quantitat
125 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó
Concentración
Eau de Parfum

Perfumar en nebulització al voltant del cap i les espatlles perquè la fragància es posi suaument.

Va bien con