Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

RECARGA JOLI ROUGE VELVET

Color:
Velvet 711V
Disponible
20,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Joli Rouge, la barra de llavis que realça immediatament els llavis amb colors lluminosos i els embelleix dia rere dia, gràcies a la fórmula amb acció tractament.

Amb el seu envàs recarregable, contribueix a una bellesa sostenible i responsable.

La seva textura fina i lleugera gairebé imperceptible.

Aporta un color intens des de la primera aplicació i acabat mat.

Per a totes les dones que busquen una barra de llavis que ofereix un resultat de maquillatge immediat i que desitgen maquillar els seus llavis i cuidar-los amb una fórmula rica en accions tractament i confortable

Conté un 80% d'ingredients d'origen natural amb dos extractes de plata bio com són: Camèlia i Karité reconegudes per les propietats nutritives i reconfortants.

La seva fórmula conté un 84% de tractament aportant nutrició, confort, reparació i protecció contra la deshidratació.

Beneficis:

Confort

Nutrició

Reparació

Protecció contra la deshidratació.

EAN13
3666057163388
Quantitat
35000 mg
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Acabat
Lluminós
Mat
Durada
Llarga Durada
Tonalitat
Intensa

Aquesta barra de llavis s'aplica molt fàcilment gràcies a l'elasticitat de la textura. Per a un maquillatge més intens, perfilar el contorn dels llavis amb un llapis de llavis i després aplicar Joli Rouge.

POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE. DICAPRYLYL ETHER. OCTYLDODECANOL. POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER. CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SILICA. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CI 77492/IRON OXIDES. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL. CI 15850/RED 7 LAKE. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. DICALCIUM PHOSPHATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES. AROMA/FLAVOR. CI 77491/IRON OXIDES. PARFUM/FRAGRANCE. CI 77499/IRON OXIDES. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. POLYHYDROXYSTEARIC ACID. TOCOPHEROL. ASCORBYL PALMITATE. [STM4112A/705]

*Només per a fins informatius. Cada referència de producte individual té una llista específica d'ingredients. Totes les fórmules estan subjectes a canvis per reformulació. Ens esforcem per mantenir l´exactitud d´aquesta llista d´ingredients, encara que no podem garantir que sigui fiable, estigui actualitzada o lliure d´un error de transcripció. Consulteu la llista d'ingredients que apareix a l'embalatge exterior del producte per obtenir una llista completa, precisa i actualitzada.

Va bien con