Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

TOTAL ANTI-AGING OIL - BODY

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 80.00€
80,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,20€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

OLI ANTIETAT TOTAL - CORPORAL

Les propietats excepcionals de les plantes estan al cor del primer oli de massatge i tractament de Nescens, per a una pell més ferma, suau i tonificada.

La fórmula exclusiva d'aquest compost amb oli combina 4 olis vegetals de primera qualitat amb vitamines antiradicals.

Aquests olis van ser acuradament seleccionats per les propietats nutritives, protectores i reparadores i els efectes rejovenidors comprovats dels seus ingredients (vitamines, minerals, antioxidants i àcids grassos essencials).

Els seus components:

• hidratar intensament i nodrir la pell, evitant la sequedat

• activar la renovació cel·lular, millorant l'elasticitat i fermesa dels teixits

• protegir contra les agressions externes

• augmentar la lluminositat de la pell i calmar les irritacions

• Allisar, suavitzar i tonificar els teixits.

EAN13
7640147190030
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Suavitat
Tonificació
Textura
Oli
Principis Actius
Vitamina A
Format
Dosificador

Utilitzeu l'oli antienvelliment total cada dia, matí i nit. Fes servir una pressió per a cada zona del cos. Aplicar amb moviments de modelatge i allisat.

Oli de Prunus amygdalus dulcis (oli d'ametlles dolces): actua com una substància calmant, donant a la pell un aspecte suau i ters. Millora la lluminositat i el to de la pell. Proporciona un efecte rejovenidor i suavitzant. Redueix les cicatrius hipertròfiques al postoperatori de cirurgia.

Oli de llavor de Simmondsia chinensis (oli de jojoba): un oli hidratant i emol·lient. Redueix la pèrdua daigua transepidèrmica, proporcionant a la pell suavitat i flexibilitat.

Oli de la fruita Olea europaea (oli d'oliva): naturalment ric en antioxidants (antienvelliment), escualè (hidratant), vitamines, minerals i àcids grassos naturals. Prevé l'aparició de línies fines i arrugues; nodreix, regenera i protegeix la pell. Millora l´elasticitat de la pell durant el massatge.

Oli de llavor d'Argania spinosa (oli d'argan): regula el nivell de pH de la pell, ajuda a protegir la pell de la radiació solar i altres efectes nocius. Nodreix i hidrata la pell seca i escamosa. Estimula la renovació cel·lular i millora l'elasticitat de la pell mentre suavitza les arrugues i línies fines.

Palmitat d'ascorbil (vitamina C): estimula la producció de col·lagen.

Tocoferol i acetat de tocoferil (vitamina E): augmenta la hidratació de la pell. Millora la qualitat de la superfície de la pell. Aporta un efecte fotoprotector i potencia l'eficàcia dels factors de protecció solar (FPS). Promou lactivitat antioxidant.

Va bien con