Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

RENEWING GEL MASK - EYE CONTOUR AREA

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 413.33€
124,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

MASCARILLA EN GEL RENOVADORA - CONTORNO DE OJOS

Ojeras - bolsas - arrugas: corregir els 3 signes de l'edat específica de la zona del contorno dels ulls en un sol gest.

Antiojeres: aclara les zones oscures activant la microcirculació

Antibolses: reabsorbeix les grasses acumulades de baix dels parpados inferiors i reactiva el sistema linfàtic. Descongestiona i refresc

Antiarrugas: aporta aigua a l'epidermis. Activa els mecanismes de regeneració cel·lular. Contribuye al relleno de las microarrugas

Reduir els signes de fatiga i envelliment avançat.

EAN13
7640147190559
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Bosses
Ulleres
Format
Pot

Utilitzeu dos a tres vegades per setmana.

Toma 1 perla.

Aplicar en una fina capa sobre la zona del contorno de los ojos.

Dejar actuar durant 15 min.

Enjuague o elimine qualsevol excés de producte.

Manuronato de metilsilanol: derivat orgànic del silici. Propietats hidratantes. També contribuïu a la nutrició de la pell. Acció citoestimulant. Efecte anti-radicals lliures i anti-glicación. Millora el to venós i té propietats reafirmants i lipolíticas, així com un efecte antiinflamatori. Ayuda a promoure la regeneració de la pell. Retrasa la pèrdua d'elasticitat de la pell i els canvis en l'estructura del teixit connectiu lligats al procés d'enveiment.

Glicerina: restaura l'estructura laminar dels lípids intercelulars a l'estrat córneo i assegura una hidratació òptima a les diferents capes de l'epidermis.

Urea: potencia l'activitat de les enzims clau necessàries per a la síntesi de lípids a l'epidermis.

Pantenol (provitamina B5): ajuda a la regeneració de la capa lipídica epidèrmica. Les seves propietats higroscòpicas afavoreixen la hidratació. Estimula la proliferació cel·lular i potencia la regeneració de teixits. Protegeix i deixa la epidermis suau i aterciopelada.

Àcid carboxílic de pirrolidona: components del Factor Hidratante Natural (NMF), aquesta molécula altament higroscòpica actua com un agent hidratant molt eficaç. Ayuda a la normalització d'estructures lamelares lipídiques desequilibrades.

Mezcla d'aminoàcids: inclou 10 aminoàcids amb propietats d'alta retenció d'humitat (arginina, glicina, alanina, serina, valina, isoleucina, prolina, treonina, histidina, fenilalanina), que potenciaran el NMF.

Descarboxy Carnosine HCL: detiene el procés de glicació. Un antioxidant important. Un dipèptido sintètic extremadament estable que no està subjecte a degradació.

Xilitilglucósido + Anhidroxilitol + Xilitol: armonització del flux hídric de la pell. Feu una acció hidratant i reestructurant. Optimitzeu les reserves d'humitat millorant el nivell d'hidratació de l'epidermis i augmentant les reserves d'aigua de la pell. Limita la pèrdua transepidérmica d'aigua estimulant la síntesi de ceràmides, el que refuerza l'efecte barrera i fa que la pell sigui més forta i resistent. Aporta una millora visual a la superfície cutánea normalitzant la descamació i eliminant el microrelieve cutáneo.

Cafeïna: reduir les adipositats localitzades, afavorint la desintoxicació dels teixits.

Trehalosa: disacárido d'origen natural. Protegeix la pell i el cabell dels danys causats per la deshidratació en condicions normals i extremes.

Aigua de Flores de Hamamelis Virginiana: utilitzada per les seves propietats astringents, hemostàtiques i vasoconstrictores.

Àcid glicirretínico: propietats calmantes.

Hialuronato de sodio: se jacta de tenir excel·lents capacitats humectants i formadores de pel·lícules. Ayuda a preservar les característiques més importants de la pell jove, com la flexibilitat, l'elasticitat i el to.

Fosfolípidos + Escina + Beta-Sitosterol: l'extracte d'escina contingut en els fitosomes (complejos de fosfolípidos vegetals biocompatibles) s'utilitza per combatre les vermelles i aclarir la tez.

Polvo de Chondrus Crispus (Carragenina o Alga Roja): Posee propietats calmants, hidratants i reestructurantes. També mostra qualitats de formació de pel·lícula.

Isomerato de sacárido: posee un alt potencial de retención d'aigua i se una químicament a la queratina (haciendo que sea imposible de lavar), millorant així la retenció d'aigua per part de la queratina en quantitats considerables i de manera sostenible. Aquest agent calmante i hidratant reduce la seqüència i l'esperit de la pell i la calma.

Pentilenglicol: millora la capacitat de retenció de l'aigua de la pell i augmenta el seu nivell d'hidratació. Ayuda a regenerar la pel·lícula hidrolipídica de la epidermis.

Va bien con