Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GLOBAL ANTI-AGING CARE - HANDS

GLOBAL ANTI-AGING CARE - HANDS

40 ML 100 ml / 160.00€
-20% T'ESTALVIES -16,00 €
80,00 € 64,00 €
64,00 € -20%
64,00 €
100 ml / 160.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CURA ANTITAT GLOBAL - MANS

Nescens global anti-aging care-mans és un producte tot en un altament eficaç que prevé i corregeix l'aparició d'alteracions pròpies de l'edat en els teixits sobreexposats de les mans; deshidratació, sequedat, asprors, microplecs, taques fosques, pèrdua de densitat.

• Millora la funció barrera, augmentant la resistència de la pell a les agressions tèrmiques, físiques i químiques

• Activa la renovació de les proteïnes estructurals i estimula els factors de creixement naturals de la pell, tornant als teixits la fermesa, tonicitat i densitat

• Proporciona una hidratació intensa i duradora

• Preveu la sequedat

• Repara la pigmentació associada amb la pell envellida

• Garanteix una protecció eficaç contra els radicals lliures i la radiació UV, que són les causes principals de l'envelliment cronològic o fotoinduït.

EAN13
7640147190535
Quantitat
40 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Revitalitzant
Suavitat
Format
Tub

Aplicar cura global antiedat - mans matí i nit sobre les mans perfectament netes i seques.

Massatge el producte en el teixit de la pell, des dels canells fins a la punta dels dits.

Torneu a aplicar durant el dia després de rentar-se les mans. Acabi amb lleugers copets per ajudar a la penetració del cosmecèutic.

Ingredients principals:

Fitoesterols (ecdisterona): potent potenciador de la producció cel·lular amb una alta concentració d'ecdisterona procedent d'extractes de falgueres tropicals. Ajuda a retardar el procés d'envelliment i recrea el volum, l'estructura i el perfil d'una pell més jove. El reforç enforteix la connexió entre la dermis i l'epidermis, fent que la pell sigui més ferma i elàstica. L´epidermis es torna més estratificada (més ràpidament), recreant la densitat d´una pell més jove i es restaura la cohesió de la capa còrnia perquè pugui oferir la millor barrera protectora possible.

Niacinamida (vitamina B3): vitamina multifuncional. Enforteix la pell augmentant la resistència de la capa externa i també ajuda a mantenir la pell hidratada. Millora visiblement l'aparença de la pell més vella en promoure la síntesi de col·lagen específica. També ajuda a aclarir la pell en contrarestar la transferència de melanosomes als queratinòcits que causen la pigmentació de la pell. Els estudis in vivo han demostrat que la niacinamida redueix significativament les taques fosques i ajuda a igualar el to de la pell.