Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

CK ONE REFLECTIONS EAU DE TOILETTE 100ML EDICIÓ LIMITADA

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 30.95€
30,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

La fragància unisex CK One Reflections és una reinterpretació energitzant de la fragància original CK One inspirada en l'emoció i l'espontaneïtat dels dies d'estiu passats amb amics i la felicitat despreocupada que se sent sota l'abrasador sol que es reflecteix a l'aigua. CK One Reflections s'obre amb gingebre natural i llimona àcid gelada; al cor, una fresca nota de te verd gelat uneix aquesta reencarnació amb la composició original. Una càlida base enfustada de mesc dóna harmonia a la fragància amb un tancament sofisticat.

Calvin Klein CK One Reflections és una fragància vegana i conté un 50,5% d'ingredients naturals. El flascó reinterpretat CK One Reflections ret homenatge a la vitalitat de l'estiu amb atractius codis de color, alhora que es manté fidel a l'aspecte minimalista del flascó CK One original. L'icònic flascó i logotip CK One s'actualitzen amb tocs vibrants de verd, expressant els colors brillants d'una aventura estival. El flascó de vidre CK One Reflections està elaborat amb un 10% de materials reciclats i es pot reciclar un cop s'extreu el dosificador. El cartró està fet amb un 30% de paper reciclat i també és reciclable. 

Aplica aquesta fragància unisex als punts de pols del pit i el coll.

Alcohol Denat., Propylene Glycol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citral, Hydroxycitronellal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Ext. Violet 2 (CI 60730).

Va bien con