Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

CH PASIÓN EAU DE PARFUM EDICIÓ LIMITADA

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 84.95€
84,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Les fragàncies CH Pasión representen una invitació a viure la vida a ple color i són una injecció d'energia creativa, una carta d'amor als clors que defineixen la Casa i un exercici d'optimisme que ens convida a ser valents.

CH Pasión, una celebració de la joventut, és una vibrant fragància femenina definida per la seva enlluernadora exterior de pell sintètica —inspirat a les bosses Herrera— i la seva aroma assolellada i fresca que combina notes de vainilla jove i sensual cuir.

Dissenyat per Quentin Bish i Nisrine Grillié, CH Pasión té alegres i afruitades notes de sortida de bergamota, pera i pebre negre de Madagascar, que condueixen a un cor de sampagueta i fulles de violeta. Les notes de fons de vainilla es combinen amb vetiver haitià, sensual cuir i mesc blanc.

Vaporitzar a les zones de pols i coll.

Ingredients principals: Gessamí, Vainilla, Cuir

Família olfactiva: ÁMBAR Cuir Floral

Notes de sortida: Verd de bergamota, Acord de pera verda

Notes de cor: Sampaguita, Fulles de violeta

Notes de fons: Vainilla, Acord de cuir

Va bien con