Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

HUGO JEANS EAU DE TOILETTE PARA HOMBRE

Sizes
Color:
75 ML
Disponible
100 ml / 86.65€
64,99 €
Color:
125 ML
Disponible
100 ml / 67.19€
83,99 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Avís a tots els rebels i inconformistes: presentem HUGO JEANS Eau de Toilette per a Home, una fragància fresca i audaç de caràcter atemporal, per als que gosen seguir el seu propi camí.

Les notes de sortida d'aranja picant i llima vibrant es barregen amb la menta piperita i les baies de Ginebre al cor de la fragància per proporcionar una explosió denergia.

Les subtils notes de sàndal es combinen amb el vetiver i la fusta de cedre per crear calidesa, una sensació acollidora en conjunt.

Igual que el parell de texans perfecte, aquest Eau de Toilette per a Home és perfecte per a qualsevol ocasió.

Lacat en un blau denim mat, el flascó de HUGO JEANS presenta un atrevit logo vermell i negre, idèntic al dels icònics texans de HUGO.

El flascó està rematat amb un tap platejat de contrast i una elegant corretja de teixit blau. El complement perfecte

Descobriu tota la gamma de fragàncies HUGO: MAN i JEANS.

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Citral, Geraniol.

Va bien con