Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

UNDO EDT VAPORITZADOR 100ML

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 66.60€
66,60 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Un duo poderós i fresc, per a un home modern, esportiu i dinàmic.

Notes de cap

Undò té un inici dinàmic i viu, amb l'splash tònic d'una combinació de suc de llimona, de pell de mandarina, de bergamota, de cardamom i de baia de ginebre.

Notes de cor

Prossegueix amb la suau vitalitat d'una pluja estimulant de lavanda blava, de te verd i de fulles de coriandre, recorreguda per les notes especiades de la nou moscada i de la llavor de coriandre.

Notes de fons

Per fi, el fons revela una virilitat misteriosa i sensual gràcies a la calor de la fulla de tabac barrejada amb la de les fustes precioses que realcen l'encens i el mesc, suaus i confortables.

EAU DE TOILETTE

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada de la fragància.

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, EVERNIA PRUNASTRI (OAK MOSS) EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL. < ILNY45300/00A >

Va bien con