Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

SUN DROPS SPF50

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 518.33€
155,50 €
GORRA WHITE BLUE SUMMER
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GORRA WHITE BLUE SUMMER Obsequi d´una gorra per la compra de qualsevol producte de la categoria solar. Fins a fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Dr Sturm's SUN DROPS SPF 30, és un sèrum facial híbrid de protector solar / cura de la pell antienvelliment creat amb els mateixos ingredients de ciència molecular d'alt rendiment que es troben a Dr Sturm's. productes per a la cura de la pell. La seva fórmula innovadora que perfecciona la pell inclou vitamina E, beta glucà, àcid hialurònic i verdolaga que ajuden a enfortir les defenses naturals de la pell, brinden hidratació intensiva i duradora, proporciona beneficis antioxidants i calma la irritació. SOL DROPS SPF 30 estan formulats amb filtres UVA i UVB fets al laboratori que, a diferència dels filtres minerals, tenen una textura lleugera i sedosa, s'absorbeixen fàcilment i no deixen una taca blanquinosa a la pell. Deixen la pell amb un STURMGLOW™ saludable i natural.

EAN13
4015165337652
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Protecció
Suavitat
Protecció solar
SPF 50
Textura
Crema
Format
Dosificador

Apliqueu SUN DROPS SPF 30 generosament, 15 minuts abans d'exposar-se al sol com a últim pas en el seu règim de cura de la pell.

Eviteu el sol del migdia i torneu a aplicar amb freqüència per mantenir la protecció solar, especialment després de transpirar, nedar o assecar-se amb una tovallola.

No et sobreexposis al sol, fins i tot si utilitzeu un protector solar.

aqua/water/eau, dibutyl adipate, c12-15 alkyl benzoate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, glycerin, phenylbenzimidazole sulfonic acid, arginine, lactobacillus/portulaca oleracea ferment extract, cellulose, dicaprylyl carbonate, tocopheryl acetate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, carnosine, panthenol, biosaccharide gum-1, sphingomonas ferment extract, ethylhexylglycerin, microcrystalline cellulose, sodium stearoyl glutamate, citric acid, sodium gluconate, caprylyl glycol, cellulose gum, helianthus annuus (sunflower) seed oil, phenoxyethanol, tocopherol, pantolactone.

Va bien con