Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

SPICE AND WOOD EAU DE PARFUM

Sizes
Color:
75 ML
Disponible
100 ml / 474.67€
356,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Una delicada barreja de baies roses i bergamota conformen les vigoritzants notes de sortida, mentre que la fusta de cedre i les terroses fulles de vetiver capturen les luxoses notes de fons de la fragància. Sofisticada i seductora, aquesta fragància és perfecta per als col·leccionistes àvids.

Exquisidament masteritzat, aquest Eau du Parfum de les Royales Exclusives és tan fresc i picant com a fusta. La poma, la bergamota i la llimona brinden un toc edificant a aquesta fragància sofisticada, mentre que l'iris, la rica fusta de cedre, la molsa de roure i el mesc es presten bé al classicisme masculí de Spice and Wood. Una addició cobejada per a aquells que busquen realçar el seu guarda-roba de fragàncies exclusives.

EAN13
3508440752024
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Oriental
Gènere
Home
Format
Flascó
Concentración
Eau de Parfum

Aplicar a les zones de pols i coll

baies roses (Reunió), bergamota

pebre de Jamaica, arrel d'angèlica, orris, pachulí (Indonèsia), clau (Madagascar)

fusta de cedre, vetiver (Haití), mesc, bedoll

Va bien con