Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

INFINITY EAU DE PARFUM

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 114.99€
114,99 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Infinity Eau de Parfum.

Pel nostre 20 aniversari, descobreix un nou personatge de la família Montale. The Pink Pepper ve a recollir-te i t'ho presenta... La seva mesura eloqüència contrasta amb la lluminositat d'aquesta somrient aroma estival. Segueix l'onada porpra de Pruna i Cerezo Negro i espera un segon que les Flors Blanques trobin el camí cap a la teva ànima. És llavors quan la suau Rosa de l'Índia equilibra suaument el Cuir i l'Oud Negre en un pèndol semi-hipnòtic on el Sàndal i la Vainilla es barregen sense excessos. T'enamoraràs d'aquest rar sentiment ambarí i profundament oriental, on la subtilesa i el misteri s'estableixen com a trets de caràcter.

Vaporitzar la fragància a zones del coll i pols.

Notes de Sortida són Cirera negra, pruna, safrà, cardamom i pebre rosa.

Notes de Cor són fusta d'oud, cuir, rosa, nards, vetiver i sàndal.

Notes de Fons són fulles de tabac, ambre, fava tonka, sucre vainillada i mesc.

Va bien con