Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

CONTOURING & STROBING POWDER PALETTE

Color:
Medium Skin 002
Disponible
23,50 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Pupa Contouring & Strobing #Ready 4 Selfie.

Paleta de pólvores #ready 4 selfie.

"Estàs a punt per a un selfie fantàstic?

Segueix aquesta tendència de maquillatge, l'art d'embellir el rostre i minimitzar les imperfeccions.

El contouring és la tècnica de maquillatge utilitzada per esculpir els trets del rostre i donar més definició als volums, gràcies als contrastos de llum. Les pólvores mat són lleugers i sedosos i permeten crear efectes d'ombrejat a la cara, per a un aspecte perfecte, suau i natural.

El strobing és la tècnica de maquillatge per il·luminar la cara, ressaltant els punts alts de la cara. Una pols il·luminadora rica en perles daurades, que capturen la llum i creen efectes estroboscòpics a la pell del teu rostre.

La paleta conté els 4 tons necessaris i el tutorial de maquillatge que has de seguir per recrear els darrers efectes imprescindibles. 3 versions de color disponibles: per a pells clares, mitjanes i fosques.

Provat per dermatòlegs

Sense parabens

Sense perfum”.

EAN13
8011607270705
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Pols
Acabat
Lluminós
Mat
Natural

Esbrina quina forma té la teva cara i segueix la nostra escola de maquillatge, només necessites 4 senzills passos:

- HIGHLIGHTER: pols il·luminador per utilitzar als punts alts del rostre, perfecte per a l'efecte strobing.

- CONTORN CLAR: pols lleugera i lleugerament acolorida per a les zones centrals del rostre, ideal per difuminar i definir el contorn i per corregir les zones ombrejades del rostre sense que la pell sembli grisenca.

- CONTORN MITJÀ: una pols amb un color mitjà, ideal per donar color i difuminar l'ombreig del contorn.

- CONTORN FOSC: una pols fosca, ideal per crear el to de contorn intens.

4 senzills passos per a un rostre llest per a un selfie!

Després de preparar la base de maquillatge amb els teus productes habituals -base, corrector i pólvores per a la cara-, el teu següent pas és passar al contouring amb les pólvores 2, 3 i 4, seguit de l'strobing, amb la pols il·luminadora 1.

A continuació, aplica coloret per completar el maquillatge de la cara.

Esbrina quina és la forma de la teva cara i descarrega els consells de maquillatge més adequats per a tu.

Oval: aquest tipus de rostre es caracteritza per línies suaus i equilibrades. El front, els pòmuls i la barbeta són harmoniosos.

Rodó: aquest tipus de rostre té línies suaus i es desenvolupa a l'ample. El front, els pòmuls i la barbeta no són gaire prominents.

Llarg: aquest tipus de rostre té línies esmolades i es desenvolupa verticalment. El front és gran, els pòmuls no són molt prominents i la barbeta és llarga.

Quadrat: aquest tipus de rostre té línies afilades i es desenvolupa a l'ample. El front i la mandíbula són grans i els pòmuls prominents.

Triangle: aquest tipus de rostre té línies oblongues i es desenvolupa verticalment. El front és gran, la mandíbula no és prominent i el mentó és punxegut.

Triangle invertit: aquest tipus de rostre té línies esmolades i es desenvolupa horitzontalment. El front és més estret que la mandíbula i el mentó és quadrat.

"HIGHLIGHTER (1) :

TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, DEHYDROACETIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID

CONTOUR (2-3-4) :

TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, POLYPROPYLENE, ALUMINA, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA

(+/-) THEY MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET) CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77861 (TIN OXIDE)"

Va bien con