Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

FAME PARFUM

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 136.50€
40,95 €
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 125.90€
62,95 €
Color:
80 ML RECARGA
Disponible
100 ml / 102.44€
81,95 €
Color:
200 ML RECARGA
Disponible
100 ml / 50.48€
100,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,51€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Descobreix Fame Parfum, la fragància intensa de feminitat magnètica de Rabanne.

Fame Parfum és l'essència de la feminitat empoderada, concebuda per Rabanne per expressar totes les facetes de seducció.

Més intensitat. Més sensualitat. Creada per a la dona que es rendeix a la seducció de la nit.

Al seu interior, el preciós gessamí revela una sensualitat innata mentre el suau encens intensifica el misteri i el glamour.

Finalment, el mesc mineral relata una història de desig intens, convertint el seu costat més entremaliat en una sensualitat irresistible. Una hipnòtica barreja de xipre enfustat que sedueix a primera vista i acapara totes les mirades.

Inspirat en els llegendaris codis de l'alta costura de Rabanne i en el seu emblemàtic vestit de cota de malla, Fame Parfum es vesteix amb un nou i seductor objecte de desig.

Tan valuós com una joia; tan emblemàtic com sempre: el to daurat característic de Fame es vesteix de gala amb un brillant vestit a la part posterior a joc amb la intensitat de la fragància d'or xampany que atresora a l'interior.

Rendeix-te a la seducció de la nit amb Fame Parfum, una essència intensa creada per descobrir la irresistible personalitat que tota dona porta a dins.

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Notes de sortida: mànec, pebre rosa i bergamota

Notes de cor: trio de gessamí, encens i pachulí

Notes de fons: molsa helvetolide, benzoïna i fusta de sàndal

Va bien con