Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

JING NIGHT RESCUE HAND MASK

Sizes
Color:
70 ML
Sin existencias
100 ml / 15.29€
10,70 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,16€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Converteix la teva rutina en ficar-se al llit en una cerimònia equilibrada i relaxant.

Prepara't per al son aplicant la màscara de mans de The Ritual of Jing amb un massatge i gaudint de la seva relaxant fragància.

Amb fusta sagrada i espígol que ajuden a aclarir la ment i millorar la qualitat del son, aquesta hidratant i sumptuosa màscara de mans s'ha desenvolupat especialment per calmar i suavitzar les mans seques i danyades.

Els ingredients actius bons per al microbioma enforteixen la barrera de la pell i la mantenen equilibrada i sana.

Amb un 98% d'ingredients naturals.

EAN13
8719134143317
Quantitat
70 ML
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Suavitat

Neteja les mans: Assegura't que les mans estiguin netes i seques abans d'utilitzar la màscara.

Col·loca els guants: Obre el paquet i col·loca cada guant en una mà, ajustant-los per a un ajustament còmode.

Relaxa't: Quan tinguis els guants posats, pren-te uns minuts per relaxar-te i gaudir de l'aroma calmant de l'espígol.

Temps d'acció: Deixa la màscara a les teves mans durant almenys 20-30 minuts, permetent que els ingredients penetrin a la pell.

Massatge i absorbeix: Després de retirar els guants, massatges suaument qualsevol excés de producte a les teves mans fins que s'absorbeixi per complet.

Recomanació nocturna: Es recomana fer servir la màscara abans de ficar-se al llit per aprofitar al màxim el seu efecte reparador nocturn.

glycerin, aqua/water, cetearyl alcohol, myristyl myristate, undecane, maclura cochinchinensis leaf prenylflavonoids/bioflavonoids, santalum album (sandalwood) wood extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, inulin, p-anisic acid, tocopherol, stearic acid, parfum/fragrance, levulinic acid, fructose, tridecane, sodium levulinate, palmitic acid, sodium cetearyl sulfate, propanediol, glyceryl caprylate, linalool, limonene, geraniol, coumarin, citric acid, sodium hydroxide.

Va bien con