Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

SUPER SOIN SOLAIRE HUILE D'ETÉ CORPS SPF 30

Sizes
Color:
150 ML
Disponible
100 ml / 70.66€
105,99 €
GORRA WHITE BLUE SUMMER
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GORRA WHITE BLUE SUMMER Obsequi d´una gorra per la compra de qualsevol producte de la categoria solar. Fins a fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Super Soin Solaire Crème Soyeuse Corps SPF 30 és un protector de joventut* d'alta protecció solar.

Ajuda a preservar la capacitat de la pell per protegir-se contra el sol i el fotoenvelliment gràcies a una combinació de filtres UVA i UVB d'avantguarda i ingredients actius ultravançats:

- Acció contra els radicals lliures** a causa d'una combinació d'ingredients actius (Acetat de vitamina E i extracte d'Edelweiss) que ajuden a protegir la pell de l'estrès oxidatiu, la causa principal del fotoenvelliment.

- Protecció cel·lular: la protecció de la integritat de les cèl·lules és essencial per a la seva renovació.

Gràcies al seu efecte protector**, l'extracte d'Edelweiss, combinat amb filtres solars, ajuda a preservar les cèl·lules dels efectes nocius dels raigs UV.

- Acció dirigida a la funció de “barrera” de la pell: l'extracte d'Edelweiss** i l'oli de Camèlia ajuden a enfortir la funció de “barrera” per permetre que la pell mantingui el seu nivell òptim d'humitat i garanteixi una resistència més gran davant del dany ambiental.

- Una fórmula hidratant i nutritiva: els raigs solars poden danyar la pel·lícula hidrolipídica de la pell i provocar deshidratació i sequedat.

L'oli de Karité, l'oli de Camèlia i l'extracte de Mango ajuden a recuperar la flexibilitat i la humitat.

Emulsió suau no-greix que deixa la pell hidratada, suau i flexible. Es fon amb la pell sense deixar rastres blancs. Resistent a laigua.

Naturalment perfumat amb olis essencials de Lavanda i Gerani.

* ajuda a protegir la pell dels efectes del fotoenvelliment (arrugues, taques, deshidratació i pèrdua de fermesa); ** Proves in vitro

EAN13
3473311688040
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat
Taques
Protecció solar
SPF 30

Aplicar Sunleÿa G.E. Soin Solaire Global Anti-Âge SPF 50+ generosament abans de l'exposició al sol.

Repetir laplicació després de dues hores. Evitar la sobreexposició al sol i les hores a què és més directe.

No exposeu nadons i nens petits a l'exposició directa.

Complex específic: absorbeix els raigs UVA-UVB;Acetat de vitamina E: propietats antiradicals lliures;Extracte d'Edelweiss: protegeix l'ADN cel·lular de l'estrès oxidatiu, enforteix la funció de “barrera” de la pell; , hidratants i nutritives;Oli de Karité: repara, nodreix, suavitza i protegeix;Extracte de Mango: té propietats hidratants i emol·lients;Glicerina d'origen vegetal: hidrata;Lavanda (oli essencial): calma i equilibra;Gerani (oli essencial): tonifica

Va bien con