Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LA CRÈME REFILLABLE

Sizes
Color:
RECARGA 30 ML
Disponible
492,99 €
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 1,939.97€
581,99 €
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 1,613.98€
806,99 €
Color:
50 ML RECARGA
Disponible
100 ml / 1,367.98€
683,99 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 12,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

La Crème Refillable Clé de Peau Beauté. Una crema de nit intensiva dissenyada per amplificar Skin Intelligence, per activar la seva font de profunda vitalitat i lluminositat.

Amb una alta concentració d'il·luminador potenciador de la pell, La Crème s'enfoca al potencial innat de la pell per a l'autoregeneració.

En despertar, la pell se sentirà rejovenida, increïblement suau i ferma.

L'ús continu revela una capacitat notable de recuperació i densitat juvenil.

RESULTATS EXQUISITS

・ La fórmula de crema untuosa ofereix un potent ingredient 'còctel' que nodreix la pell amb un efecte hidratant de 24 hores

・ La pell se sent rejovenida amb una densitat juvenil, suavitat i fermesa, alhora que mostra una millora en l'aparició d'arrugues.

・ Produeix una brillantor i claredat acabades de descobrir, per a una pell que sembla ple d'energia i lluminositat.

・ Imbueix la pell amb notable resistència

・ Amb l'ús continu, ajuda a mantenir la bellesa juvenil de la pell

TECNOLOGIA INTEL·LIGENT I INGREDIENTS

・ Basat en la investigació dels mecanismes nocturns de la pell, La Crème incorpora tecnologia innovadora que s'enfoca al potencial innat de la pell per a l'autoregeneració, renovant una sensació de fermesa i resiliència l'endemà.

・ Conté extracte de CeraFerment, un ingredient biològic que ajuda a millorar la renovació natural de la pell per mantenir el seu aspecte flexible i juvenil.

・ Amb una infusió de més de 60 ingredients seleccionats metòdicament, magistralment formulats pels científics dedicats de Clé de Peau Beauté, mantenint una textura exquisidament còmoda.

・ Conté Retinol ACE i l'ingredient abrillantador actiu 4MSK (4-metoxisalicilat de potassi), que inhibeix la producció excessiva de melanina i ajuda a prevenir les taques fosques.

EAN13
729238192270
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Lluminositat
Revitalitzant
Textura
Crema
Principis Actius
Vitamina A
Format
Pot

En completar el tractament de cura de la pell durant la nit, apliqui la quantitat recomanada de crema (de la mida d'una perla) sobre l'espàtula que l'acompanya i apliqui sobre la pell.

Premeu els palmells contra les galtes i aixequi de la barbeta a la templa. Repeteix tres cops.

Va bien con