Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LINER PINCEAU

Color:
PINCEAU 4
Sin existencias
12,52 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,19€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

¡L'icònic pinzell delineador de Bourjois es renova! El Liner Pinceau ressaltarà els ulls amb un color intens durant tot el dia gràcies a la nova fórmula de llarga durada i resistent a l'aigua.

En un sol traç, pots dibuixar una línia amb una corba perfectament ajustable – des de la més fina fins a la més gruixuda – amb el pinzell aplicador professional d'alta precisió del Bourjois Liner Pinceau.

El resultat: un eyeliner intens amb un acabat brillant i un revolt perfecte que dura fins a 24 hores.

EAN13
3614228411653
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Brillant
Durada
Llarga Durada
Waterproof
Tonalitat
Intensa

Consells d'ús:

1. Apliqueu el delineador des del centre fins a la cantonada exterior de la parpella.

2. Repeteix la línia des de l'angle intern fins al centre de la parpella.

3. Prolonga la línia per crear una coma a la cantonada exterior de l'ull i afegeix uns punts per sobre de la parpella mòbil per aconseguir un look únic.

4. Completa el look amb la màscara de pestanyes Volume Màscara de Bourjois per intensificar la mirada.

AQUA/AGUA/EAU, COPOLÍMERO DE ACRILATOS DE AMONIO, BUTILENGLICOL, PENTILENGLICOL, ALCOHOL DESNATURALIZADO, FLUORFLOGOPITA SINTÉTICA, POLISORBATO 20, DECETH-6 SULFOSUCCINATO DISÓDICO, FENOXIETANOL, LAURETH-30, GOMA DE CELULOSA, SILICATO DE ALUMINIO Y MAGNESIO, SÍLICE, DESHIDROACETATO DE SODIO, TALCO, PANTENOL, ÓXIDO DE ESTAÑO, PANTOLACTONA,

[Puede contener/puede contener/+/-:MICA, ÓXIDOS DE HIERRO (CI 77491, CI 77492, CI 77499), DIÓXIDO DE TITANIO (CI 77891), ULTRAMARINAS (CI 77007), ÓXIDO DE CROMO VERDE (CI 77288), AZUL FD&C NO. 1 LACA DE ALUMINIO (CI 42090)].

Va bien con