Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

PREBASE DE MAQUILLAJE ANGEL VEIL SKIN PERFECTING PRIMER

Sizes
Color:
30 ML
Sin existencias
100 ml / 51.00€
15,30 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Aquesta fórmula súper sedosa, lleugera i fresca crea una confortable suavitat a la teva pell que ressalta el teu maquillatge.

La seva increïble fórmula deixa una suau pel·lícula a la teva pell que minimitza les brillantors per a una aplicació perfecta.

El Prebase de Maquillatge Angel Veil és el favorit de NYX Professional Makeup.

Gràcies a la seva textura lleugera i fresca proporciona una confortable suavitat a la teva pell que ressalta el teu maquillatge.

La seva increïble fórmula llisca perfectament deixant una suau pel·lícula a la teva pell que afina la textura i minimitza els porus sense aportar sensació pesada.

Aplica'l abans de maquillar-te i aconsegueix una sensació polida i sedosa a la cara perfecta per mantenir el maquillatge durant més temps.

A més, per veure els resultats només cal estendre una petita quantitat amb una brotxa per les zones necessàries.

Aquelles en què la textura de la pell sigui menys uniforme, principalment zona T i galtes.

PRO TIP: La Prebase de Maquillatge Angel Veil és perfecta per a pells mixtes i greixos que busquen un primer que mantingui el maquillatge durant molt més temps.

Per a pells madures recomanem aplicar-lo al voltant del contorn del llavi per minimitzar les línies dexpressió.

EAN13
800897828837
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tipus de Marca
Professional
Necessitat a cobrir
Anti Brillantors
Porus
Suavitat
Uniformitat

Esteneu el primer sobre la pell neta abans d'aplicar el maquillatge. Espera que s'assequi i aplica la base de maquillatge o les pólvores de la teva elecció.

Ressenyes

Cyclopentasiloxane, Isododecane , Polysilicone-1, Cyclohexasiloxane,Glyceryl Stearate, Nylon-12, Silica Dimethyl Silylate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Laureth-12, Alumina, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (CI 77891).

Va bien con