Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LA MER LIP VOLUMIZER

Color:
Volumizer BERRY
Disponible
76,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

La Mer Voluminitzador de llavis The Lip Volumizer. La brillantor de llavis molt brillant omple, perfecciona i protegeix els llavis amb una passada.

Una lluentor natural i una sensació irresistible. Amb Fermento Milagroso™, aquest tractament enfortidor de sèrum protegeix i hidrata els llavis perquè adquireixin a l'instant un aspecte més ple, sa i definit.

Amb el temps, els llavis s'hidraten en profunditat i les esquerdes es redueixen. Amb només una passada d'aquest preciós tractament antioxidant amb brillantor de llavis t'adonaràs per què La Mer és insuperable.

El goter inspirat en l'alga kelp i el seu aplicador encoixinat us ajudaran a aplicar-lo tantes vegades com calgui.

Aquest tractament multiusos i no enganxós per a llavis és perfecte per utilitzar-lo sol, a sobre o sota un bàlsam per a llavis The Lip Balm, o com prevegi abans d'aplicar una barra de llavis de color.

Va bien con