Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

SILVER MOUNTAIN WATER

Sizes
Color:
50 ML
Disponible
100 ml / 319.00€
159,50 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,39€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Amb les seves notes de sortida cítriques i sucoses i les notes de cor de te amb matisos de notes ozóniques salades que es van revelant, aquest estimulant perfum confia també en notes de fons de fusta de sàndal i mesc, que atorguen un aire de glacial frescor a aquesta fragància vigoritzant i revitalitzant.

Silver Mountain Water es compon d'hespèrides i essències naturals complementades amb una base enfustada. Les notes de te ens porten a un brillant viatge llunyà i la grosella negra dóna profunditat a aquesta fresca i seductora Eau de Parfum.

Silver Mountain Water és com aigua pura de muntanya (a la vegada tònica i refrescant), amb una presciència notablement estable.

EAN13
3508440505057
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cítrica
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

HEAD NOTES: bergamota, grosella negra, gàlban, taronja

HEART NOTES:te, acords ozónics

BASE NOTS:fusta de sàndal, mesc

Va bien con