Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

EVERYTHING POWDER BRUSH

Sizes
Color:
No definit
Disponible
40,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,60€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

La fermall Everything Powder de RÓEN és ultra plumosa i luxosa, perfecta per aplicar pólvores soltes, compactes o bronzejadors per aconseguir la cobertura lleugera perfecta.

El capçal en forma de cúpula és ideal per col·locar perfectament les pólvores o el bronzejador i permet múltiples aplicacions, des de fixar, difuminar i esculpir fins a crear un acabat lleuger i lleuger.

EAN13
850010474212
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Nicho
Necessitat a cobrir
Suavitat
Certificat
Vegà

Escampa les teves pólvores soltes i compactes per tota la cara i l'escot. Perfectes per difuminar i fixar un aspecte natural impecable.

Els ingredients amb què creem els nostres productes són importants per a nosaltres, i esperem que també ho siguin per a tu.

Ingredients nets però sense sacrificar l'eficàcia ni el rendiment. (De res!)

Va bien con