Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Set Controlledchaos Mascaraink

Color:
01 Black
Disponible
34,10 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,51€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Set Controlledchaos Mascaraink. Estoig de màscara de pestanyes per aconseguir una mirada gràfica.

Gràcies a ControlledChaos MascaraInk i al seu exclusiu disseny del raspall presenta dos costats còncaus per augmentar el volum i dos costats plans per a una elevació extra.

Aquest set conté:

PRODUCTE EN MIDA DE VENDA

ControlledChaos MascaraInk - Black 11,5ml

Una màscara de pestanyes proporciona un volum intens amb una precisió magistral i un control excepcional.

PRODUCTE FORMAT VIATGE

Instant Eye & Lip Makeup Remoure 30ml

Un suau desmaquillant bifàsic que dissol immediatament el maquillatge dulls i la barra de llavis resistents a laigua i de llarga durada.

Aquest set està elaborat amb paper que recolza la gestió forestal responsable (FSC®) – 100% cartró sense plàstic.

ControlledChaos MascaraInk - Black

Començant per la base de les pestanyes, utilitza el costat pla del raspall per dipositar el producte des de l'arrel fins a les puntes amb moviments ascendents. Gira el raspall i utilitza el costat corb per separar les pestanyes i crear volum addicional.

Instant Eye & Lip Makeup Remover

Agitar bé. Humitegeu un disc de cotó i mantingueu-lo sobre la zona dels ulls o els llavis. Netejar suaument.

ControlledChaos MascaraInk - Black

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・IRON OXIDES (CI 77499)・SYNTHETIC BEESWAX・PARAFFIN・PALMITIC ACID・STEARIC ACID・BUTYLENE GLYCOL・ACACIA SENEGAL GUM・AMINOMETHYL PROPANEDIOL・COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA)・GLYCERYL STEARATE・VP/EICOSENE COPOLYMER・PHENOXYETHANOL・ETHYLHEXYLGLYCERIN・POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER・SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL・HYDROXYETHYLCELLULOSE・ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE・DISODIUM PHOSPHATE・POLYSORBATE 60・BHT・SODIUM PHOSPHATE・  <M117691-702>

Instant Eye & Lip Makeup Remover

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・BUTYLENE GLYCOL・TRIETHYLHEXANOIN・ISODODECANE・CETYL ETHYLHEXANOATE・SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.)・PHENOXYETHANOL・SODIUM CHLORIDE・ETHYLHEXYLGLYCERIN・XYLITOL・SODIUM CITRATE・FRAGRANCE (PARFUM)・DISODIUM EDTA・LAURYL BETAINE・CITRIC ACID・CITRONELLOL・GERANIOL・SODIUM BENZOATE・  <M112833-702>

Aquesta llista d'ingredients està subjecta a canvis, consulteu l'envàs del producte adquirit.

Va bien con