Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER

Color:
BAY
Disponible
35,70 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,54€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Nars Soft Matte Advanced Perfecting Powder. TOTAL MATISFACTION. Segella el teu maquillatge amb un acabat 100% mat natural.

Controla brillantors i imperfeccions.

No resseca.

No esquartera.

FIXA EL TEU MATE.

Descobreix una pols multiusos perfeccionador de la pell que difumina les imperfeccions durant 24 hores, sense la sensació de sequedat i enduriment.

Amb Niacinamida que suavitza la pell, aquesta innovadora fórmula sense talc controla immediatament les brillantors i minimitza l'aspecte dels porus i la textura de la pell en només quatre setmanes.

* La tecnologia Adaptive Oil-Control combat l'excés de sèu per a un efecte mat durador.

Es pot fer servir sola per aconseguir una cobertura mat i suau d'aspecte natural, o sobre la base de maquillatge per fixar el maquillatge durant 24 hores.

BENEFICIS:

Aquestes pólvores multiusos ajuden a perfeccionar l'aspecte de la pell, controlar les brillantors amb el pas del temps i perllongar la durada del maquillatge, oferint un acabat mat sense sensació de sequedat.

Gràcies a la seva tecnologia adaptive oil-control s'aconsegueix un efecte mat durador.

Amb pólvores superiors que absorbeixen el greix per atrapar l'excés de sèu, i pólvores intel·ligents adaptables per tractar les zones greixos de la pell i matificar segons sigui necessari.

A més, el complex antioxidació d'extractes botànics i antioxidants ajuda a controlar l'aparició de l'excés de sèu per evitar que els tons canviïn a causa de l'oxidació.

EAN13
194251136073
Quantitat
9 G
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Pols
Principis Actius
Niacinamida
Vitamina A
Acabat
Mat
Natural
Durada
Llarga Durada

En el primer ús, retirar la pel·lícula transparent del mirall de l'interior de la polvorera.

Per a un acabat mat i suau d'aspecte natural, utilitzar la brotxa #15 Precision Powder Brush per estendre les pólvores per tota la cara. Fes-lo servir sol o sobre la base per fixar el maquillatge durant 24 hores.

Per a una cobertura específica, utilitzeu la forma cònica de la brotxa #15 Precision Powder Brush per pressionar i difuminar les pólvores a les zones on vulgueu una major cobertura.

Va bien con