Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

LIGHT REFLECTING SETTING POWDER LOOSE

Color:
CRSYTAL
Disponible
38,25 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,57€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Nars Light Reflecting Setting Powder Loose. Aquestes pólvores soltes supervendes fixen el maquillatge durant tot el dia deixant un acabat lleuger i lluminós.

La Tecnologia Photochromic permet que s'ajusti el to de la pell en funció de la intensitat de la llum, evitant brillantors blanques indesitjades.

Els seus revolucionaris pols minerals microfins estan carregats de glicerina i vitamina E antioxidant per protegir la pell de la sequedat i mantenir confortable durant tot el dia.

EAN13
194251075945
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Pols
Principis Actius
Vitamina A
Acabat
Lluminós

Aplica'ls suaument sobre el rostre amb una brotxa o pressiona i extén-los sobre la pell amb una esponja per fixar el maquillatge amb un acabat lluminós i llest per a qualsevol ocasió.

Va bien con