Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Set Candy Super Lollipop Makeup

Sizes
Color:
No definit
Disponible
12,05 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,18€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Set Martinelia Candy Super Lollipop Makeup. Afegeix un toc de dolçor a la teva rutina de maquillatge amb la nostra irresistible paleta d'ombres en forma de piruleta de l'exclusiva col·lecció Candy.

Aquest encantador set inclou: 7 ombres dulls en una varietat de tons deliciosos i vibrants, perfectes per crear looks divertits i cridaners.

7 gloss per a un acabat brillant i una varietat destils de llavis.

2 esmalts dungles per completar el teu look. 1 pintallavis en un to dolç i sucós, perfecte per afegir un esclat de color i brillantor al teu maquillatge.

2 pinzells per a una aplicació precisa.

Amb aquest set versàtil, tens tots els elements essencials per millorar la teva rutina de maquillatge i afegir un toc juganer a la teva col·lecció de bellesa.

EAN13
8436609399443
Quantitat
5 ct
Tipus de Marca
Mass Market
Va bien con