Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Isdin Age Repair Fusion Water SPF 50

Isdin Age Repair Fusion Water SPF 50

50 ML 100 ml / 54.40€
-20% T'ESTALVIES -6,80 €
34,00 € 27,20 €
27,20 € -20%
27,20 €
100 ml / 54.40€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SDIN Age Repair Fusion Water SPF 50 és un fotoprotector facial ultralleuger d'ús diari amb triple acció antifotoenvelliment.

Protecció solar amb factor SPF 50, per garantir que la teva pell està protegida adequadament davant del dany solar que causa la radiació UVB i UVA.

Combat el fotoenvelliment, que té efectes nocius sobre l'ADN cel·lular, el to, l'aspror de la pell i la destrucció de col·lagen, generant un deteriorament de l'epidermis que es visibilitza a través d'arrugues profundes, pell engrossida i taques.

La Triple Acció Antifotoenvelliment d'ISDIN Age Repair protegeix la pell del sol i la pol·lució, repara el dany solar acumulat a nivell cel·lular i reverteix els signes visibles d'envelliment.

Redueix les arrugues i els signes d'edat, millorant la lluminositat i elasticitat de la pell, gràcies a la seva formulació, que reverteix les marques de l'envelliment.

Amb Àcid Hialurònic

EAN13
8470001839749
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Parafarmacia
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Elasticitat
Lluminositat
Protecció
Taques
Protecció solar
SPF 50
Principis Actius
Àcid Hialurònic

Per a una protecció efectiva, aplica Fusion Water MAGIC Repair SPF 50 generosament sobre la pell neta i seca, mitja hora abans d'exposar-te al sol, com a part final de la rutina diària i abans d'aplicar el maquillatge.

Recorda reaplicar cada 2 hores i després de suar, nedar, assecar-te amb la tovallola o en cas dexposició prolongada al sol. Reduir la quantitat de producte disminuirà el nivell de protecció.

Aqua (Water), Propanediol, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Diisopropyl Sebacate, Arginine, Undecane, Pentylene Glycol, Glycerin, Tridecane, Butylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, VP/Eicosene Copolymer, Polysorbate 60, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate Starch, Caprylyl Glycol, Hydrated Silica, Tocopheryl Acetate, PEG-10 Dimethicone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum (Fragrance), Sclerotium Gum, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Lecithin, Plankton Extract, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Pentapeptide-34 Trifluoroacetate.