Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Isdin Fusion Water Magic Repair Color SPF 50 Fotoprotector

Isdin Fusion Water Magic Repair Color SPF 50 Fotoprotector

50 ML 100 ml / 54.40€
-20% T'ESTALVIES -6,80 €
34,00 € 27,20 €
27,20 € -20%
27,20 €
100 ml / 54.40€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Isdin Fusion Water Magic Repair Color és un fotoprotector facial amb color ultralleuger d'ús diari amb triple acció antifotoenvelliment.

Protecció solar amb color amb factor SPF 50, per garantir que la teva pell està protegida adequadament davant del dany solar que causa la radiació UVB i UVA.

Isdin Fusion Water Magic Repair Color aporta una cobertura natural que unifica el to i dissimula imperfeccions, proporcionant un efecte bona cara. 

Combat el fotoenvelliment, que té efectes nocius sobre l'ADN cel·lular, el to, l'aspror de la pell i la destrucció de col·lagen, generant un deteriorament de l'epidermis que es visibilitza a través d'arrugues profundes, pell engrossida i taques.

La Triple Acció Antifotoenvelliment d´Isdin Fusion Water Magic Repair Color amb Color protegeix la teva pell del sol i la pol·lució, repara el dany solar acumulat a nivell cel·lular i reverteix els signes visibles d´envelliment.

Redueix les arrugues i els signes d'edat, millorant la lluminositat i elasticitat de la pell, gràcies a la seva formulació, que reverteix les marques de l'envelliment.

Amb Àcid Hialurònic per aportar una gran hidratació i Pèptid Q10, per millorar l'aspecte de la pell del rostre, aconseguint que llueixi més suau i sedosa, i amb un to de pell més homogeni.

La seva innovadora formulació de textura ultra lleugera permet una ràpida absorció a la pell i un acabat fresc sense deixar brillantors ni residus.

Es pot aplicar sobre la pell humida gràcies a la tecnologia Wet Skin.

Isdin Fusion Water Magic Repair Color és un protector solar ISDIN ideal per a tot tipus de pells, incloses la pell seca, greixosa, sensible i atòpica.

Testat oftalmològicament (no irrita els ulls) dermatològicament per garantir la seva tolerància, aconseguida gràcies a la seva composició oil free i no comedogènica.

EAN13
8429420206014
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Parafarmacia
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Lluminositat
Protecció
Protecció solar
SPF 50
Principis Actius
Coenzima Q10
Pèptids
Àcid Hialurònic

Aplicar generosament sobre la pell seca o mullada mitja hora abans de l'exposició solar.

Reaplicar cada 2 hores, així com després de transpirar, nedar, o assecar-se amb la tovallola.

Si no s'hi aplica la quantitat suficient de producte, es redueix el factor de protecció.

Mantenir els nadons i nens fora de la llum solar directa.

ADN Repairsomes: Reparen el dany solar a nivell cel·lular.

Lipopèptid Q10: Afavoreix l'estimulació de síntesi pròpia de coenzim Q10, millorant la lluminositat i l'aspecte de la pell.

Collagen Booster Peptide: Promou la producció de col·lagen i la reducció d'arrugues.

Àcid hialurònic: aporta hidratació intensa i millora l'elasticitat de la pell.