Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Isdin Fusion Water Magic color Light SPF50 Fotoprotector

Isdin Fusion Water Magic color Light SPF50 Fotoprotector

50 ML 100 ml / 48.50€
-20% T'ESTALVIES -6,06 €
30,31 € 24,25 €
24,25 € -20%
24,25 €
100 ml / 48.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Isdin Fusion Water Magic Light SPF50 és un fotoprotector facial amb color d´alta protecció amb una fórmula lleugera i de ràpida absorció.

La seva innovadora tecnologia permet que el producte es transformi en aigua en entrar en contacte amb la pell, proporcionant una protecció invisible i confortable.

Aporta una cobertura natural que dissimula imperfeccions, unifica el to i proporciona un efecte bona cara. No irrita els ulls.

Aquest fotoprotector ofereix una protecció molt alta contra els raigs UVA i UVB, així com contra la llum visible i la llum blava emesa per dispositius electrònics.

La fórmula inclou filtres solars avançats que ajuden a prevenir el dany solar i l'envelliment prematur de la pell.

A més a més de la seva alta protecció solar, Isdin Fusion Water Magic Light SPF50 conté ingredients antioxidants que ajuden a neutralitzar els radicals lliures generats per l'exposició al sol i la contaminació ambiental, contribuint així a mantenir la pell sana i radiant.

La seva textura lleugera i de ràpida absorció el fa ideal per a tota mena de pell, fins i tot per a pells sensibles i greixoses.

A més, és resistent a l'aigua i la suor, cosa que el fa perfecte per al seu ús durant activitats a l'aire lliure i en climes humits.

Isdin Fusion Water Magic Light SPF50 proporciona una protecció amb cobertura natural i confortable que s´adapta al teu estil de vida actiu, ajudant a mantenir la teva pell protegida i saludable al llarg del dia.

EAN13
8429420231504
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Parafarmacia
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Imperfeccions
Protecció
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50

Aplicar generosament sobre la pell seca o mullada mitja hora abans de l'exposició solar.

Reaplicar cada 2 hores així com després de transpirar, nedar, o assecar-se amb la tovallola.

En reduir aquesta quantitat, es redueix el factor de protecció.