Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Attivi Puri Contorno Ácido Hialurónico + Péptidos
Attivi Puri Contorno Ácido Hialurónico + Péptidos
Attivi Puri Contorno Ácido Hialurónico + Péptidos

Attivi Puri Contorno Ácido Hialurónico + Péptidos

15 ML 100 ml / 202.67€
-20% T'ESTALVIES -7,60 €
38,00 € 30,40 €
30,40 € -20%
30,40 €
100 ml / 202.67€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Attivi Puri Contorn Àcid Hialurònic + Pèptids. Tractament en gel-sèrum per al contorn dels ulls a base d'Àcid Hialurònic amb 4 pesos moleculars que actua a les diferents capes cutànies, assegurant una hidratació profunda i un efecte lífting immediat a la superfície.

La fórmula està potenciada amb 3 pèptids, seleccionats respectivament per la seva eficàcia lífting, antibosses i antiulleres.

Igualment està enriquida amb un extracte de ginseng que protegeix la zona del contorn dels ulls dels danys que causa la llum blava.

Amb un 97% d'ingredients d'origen natural, només conté l'aigua més pura dels Alps Dolomites ia més es produeix amb energia 100% renovable.

EAN13
8015150218894
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Bosses
Lifting
Ulleres
Textura
Gel
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Tub

Al matí ia la nit, aplicar unes gotes a la zona periocular superior i inferior, donant lleugers copets amb el rovell dels dits des de l'interior cap a l'exterior de l'ull.

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, HYDROXYACETOPHENONE, FRUCTOSE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM PHYTATE, WITHANIA SOMNIFERA ROOT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, BACILLUS FERMENT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACETYL HEXAPEPTIDE-8