Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina
Attivi Puri Crema Retinol + Floretina

Attivi Puri Crema Retinol + Floretina

50 ML 100 ml / 88.00€
-20% T'ESTALVIES -11,00 €
55,00 € 44,00 €
44,00 € -20%
44,00 €
100 ml / 88.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Attivi Puri Crema Retinol + Floretina. Una fórmula amb la dosi perfecta de principis actius per garantir una màxima eficàcia i tolerabilitat.

Conté Retinoat d'hidroxipinacolona (HPR), un derivat del Retinol altament tolerable amb tots els beneficis de la molècula tradicional, fins i tot per a les pells més sensibles: estimula la renovació cel·lular de la pell, minimitza les arrugues i suavitza la textura de la pell.

A més a més, està enriquida amb Floretina, una molècula antioxidant que inhibeix els mecanismes d'hiperpigmentació, redueix les taques i actua en sinergia amb el Retinol HPR estimulant la renovació cel·lular.

Fórmula apta per a tota mena de pells, fins i tot pells sensibles.

La línia Attivi Puri, de Collistar Clean Research, està formulada amb principis actius dermoafins seleccionats, essencials per a la salut i la bellesa de la pell, en la forma més pura i amb la concentració òptima per garantir una eficàcia màxima, una acció específica i una alta seguretat.

Tots els productes de la línia es poden utilitzar individualment o en múltiples combinacions, per tal de personalitzar i potenciar-ne els resultats.

EAN13
8015150219365
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Oxidant
Regeneració
Suavitat
Taques
Format
Dosificador

Aplicar a la cara i al coll, preferentment a la nit, augmentant gradualment la freqüència d'utilització, Durant el dia, utilitzar protecció solar.

AQUA, C15-19 ALKANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ISONONANOATE, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2, CETYL PALMITATE, PANTHENOL, ARACHIDYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHYL ISOSORBIDE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, LAUROYL LYSINE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID