Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Lift Hd+ Ampolles Efecte Lifting
Lift Hd+ Ampolles Efecte Lifting

Lift Hd+ Ampolles Efecte Lifting

1,5 ML
-20% T'ESTALVIES -8,40 €
42,00 € 33,60 €
33,60 € -20%
33,60 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,50€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Lift Hd+ Ampolles Efecte Lifting 7 Unitats.

Ampolles de nova generació, ideals com a tractament de xoc per al rostre, el coll i l'escot, abans d'una vetllada important, sempre que el rostre tingui un aspecte cansat i apagat, i també com a tractament intensiu.

Suavitzen els trets, atenuen les arrugues, eliminen en un instant els signes d'estrès i cansament, i mantenen la cara radiant durant hores.

Ara, amb un tap dosificador recarregable que preserva la textura del producte i permet utilitzar-lo més endavant un cop oberta l'ampolla.

EAN13
8015150247245
Quantitat
1500 mg
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Lluminositat
Suavitat
Format
Mono Dosis

Dues modalitats dús:

Efecte tensor immediat: aplicar a la cara, al coll i l'escot.

Tractament intensiu: una ampolla al dia durant 7 dies repartida entre el rostre, el coll i l'escot.

ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, AQUA, PENTYLENE GLYCOL, CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PULLULAN, CAESALPINIA SPINOSA GUM, NANNOCHLOROPSIS OCULATA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, ANIGOZANTHOS FLAVIDUS EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, CALCIUM GLUCONATE, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL